لو خيروك ماذا تختار ؟ 1-إنسان مشهور جداً 2-صاحب مال وغنى جداً 3-عالم كبير ومبدع في مجاله 4-شخص بسيط جداً وعادي 5-شخص فقير ويعيش حياته براحة بال

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/03/25

أكيد أحب أن اكون عالم ومبدع مع أنّ كل مبدع مُحارَب في بلادنا,,لكنّي سأختار صاحب مال وغني جداً علّي أستطيع مساعدة بعض المنكوبين في بلادي ,,,,أطفال عراة جوعى ,, أمّهات ثكلى ,,شباب إما شهيد أو جريح أو مفقود ,,,,حسبنا الله ونعم الوكيل

Mohammad Rizwanul Haque
من قبل Mohammad Rizwanul Haque , Administration Manager , Oren Hydrocarbons ME FZCo.

طبعاالرقم الثالث وهو عالم كبير ومبدع في مجاله

أفضل أن أكون عالم كبير ومبدع فى مجاله

Abdelkrim TRABELSI
من قبل Abdelkrim TRABELSI , Ingénieur Projet , Zodiac

للرجل اسماء ثلاثة : الاسم الذى يرثه , والاسم الذى اعطاه له ابواه , والاسم الذى يصنعه لنفسه:إذا

عالم كبير ومبدع في مجاله

Futoun KHer_bik
من قبل Futoun KHer_bik , مكتبي الخاص للخدمات القانونية , مكتب المحامية فتون خيربك

بختار تم على حالي

كون أنا وبس

MOUHAZZAB ALSHATER
من قبل MOUHAZZAB ALSHATER , Senior (global) Customer Service Representative , OOREDOO

1-إنسان مشهور جداً2-صاحب مال وغنى جداً3-عالم كبير ومبدع في مجاله4-شخص بسيط جداً وعادي5-شخص فقير ويعيش حياته براحة بال

صباح حميد غفور سعيد
من قبل صباح حميد غفور سعيد , اداره المحتوى في المؤسسه .المدير العام , منتجه ومصنعه واداره اعمال في الف عافيه هه زار عافيه

اتمنى ان اكون عالمه ومبدعه في مجالي وفي نشر الدعوه الاسلاميه والحفاظ على حقوق المسلمين . اللهم ارزقني علما نافعا اتمنى ان اكون داعيه للنساء واتعلم اصول الفقه والدين  واعلمه بعد .. المال يزول والشهره تزول والمنصب ينتهي ولكن العلم باق ثابت لايزول

ABDELMADJID MOULKAF
من قبل ABDELMADJID MOULKAF , مساعد ممرض , وزارة الصحة والسكان

شخص عادي و بسيط

Rehab Mahmoud
من قبل Rehab Mahmoud , Sales Account Manager , Public Cloud Services "PCS"

أحب إن شاء الله أكون عالم كبير ومبدع في مجاله وطالما هكون كده يبقي بطبيعة الحال هبقي إنسان مشهور وصاحب مال وغنى جداً .. كلها سلسلة ومتصلة ببعضها..

hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

الامثال الشعبيه  والاقوال الماثوره والحكم بتقول ان الصحه و راحه البال هى اهم حاجه ف الدنيا واحسن حاله واعلى مكانه وان المال الى زوال

لكن انا لانى بحب العمل والاستثمار وبلائى نفسى وشخصيتى ف البيزنس عموما فانا اختار :

صاحب مال وغنى جدا ورجل اعمال ادير واملك العديد من المشاريع الاستثماريه وعندى فريق عمل كبير فى مختلف التخصصات

Adnan Salman
من قبل Adnan Salman , مدير , ( المطابخ والاثاث الخشبي والديكورات )

اتمنى ان اكون رجل غني , وبسيط جدا , ومبدع في عمله , واعيش براحه بال