ماهي مزايا التقسيم السوقي ؟

تم إضافة السؤال من قبل majid alerboei , رئيس الجمعية , جمعية سما التسويق
تاريخ النشر: 2014/02/25
Menerva Melad
من قبل Menerva Melad , Account Executive, Key Accounts , Graphic Home Company

معرفة المناطق وحاجة اهلها للبضائع اللي باتقوم بتسويقها

hanan ali aldiani
من قبل hanan ali aldiani , علاقات عامه , مجموعات الفراسان لاستيراد المواد الغذائيه

التقسيم  الجغرافي له مزايا كثيره 1_معرفة المناطق وحاجة اهلها للبضائع اللي باتقوم بتسويقها   ومن حيث دراسه قويه للزمان   وترتيب الاوراق والتقسيم الاداري  اهم شئ بالنسبه لكل الاعمال كي يقوم كل مسئول بعمله