عايز ارسل نت مسافه3-4 كيلو ايه الجهاز اللى يرسل من نقطه أ وايه الجهاز اللى يستقبل فى نقطه ب وايه الجهاز اللى يوزع نت فة نقطه ب فى مدار 2 كيلو 360؟ *

تم إضافة السؤال من قبل ahmed alsed mhamed shabara shabara , فنى شبكات , لايوجد
تاريخ النشر: 2014/02/23
Ahmed Seliman kasem
من قبل Ahmed Seliman kasem , مدير مبيعات , Shamy stores

الجهاز الموجود فى النقطه (ا) هو جهاز rawter والجهاز المسئول عن التوزيع هو acsses point ويجب ان يكون مداه عالى وقد نستخدم اكثر من واحد لطول المسافه أما عن جهاز xbox 360 فهو جهاز من انتاج شركه ميكروسوفت ويعتبر جهاز العاب مشهور ومن الممكن استخدامه acsses point لان مداه عالى

لابد من وجود جهازين جهاز خاص بالارسال وخاص خاص بالاستقبالهنا فى مصر يوجود اجهاز ترسل لمسافه اكثر من 5 كيلو بس لالاسف ليست سيسكو ولا يوجد جهاز يمكن توزيع النت لمسافه 2 كيلو فى مدار 360اقصى جهاز يلرسل لمسافه كيلو فى زوايه 180 درجهشكرا

karim mohamed altanbouly
من قبل karim mohamed altanbouly , مسئول مبيعات ومشتروات , الاسلامية للحاسبات

اولا الجهاز الذي ينقل الاشارة من نقطه الي نقطه هو جهاز نانو بردج وهو يقوم بارسال اشارة النت من نقطه الي نقطه في حدود من6 الي10 كيلو دون مشاكل اما الجهاز الذي يقوم بتوزيع الانتر نت يوجد الكثير من هذة الاجهزة ومن افضل هذة الاجهزه اكسيس بوليت + انتنه هايبر15db وهذا النظام يبس الانتر نت في نطاق من2 الي5 كيلو وبزازية360 درجة