لو فى منتج مر بجميع مراحل الجودة . وفي الاخر طلع هالك ايه القرار اللى ممكن تخده انت كمدير شركة ؟

لازم نفهم ان في حاجه للاسف الشركات نسيها او مش فهمها وللاسف يقولك الخبرة

ماهو سيتك لو هتكتفي بالخبرة نزل اقدم عامل عندك على الجودة

فى حاجة اسمها الضبط الاحصائي لتوكيد الجودة

INSPECTION لوحدة مش كفايه .

تم إضافة السؤال من قبل حسين عاشور ابراهيم , Quality Engineer , he Arab Valves Company
تاريخ النشر: 2015/02/01
محمد هائل قاسم صالح الشميري
من قبل محمد هائل قاسم صالح الشميري , عضوهئية تدريس بكلية الهندسة-جامعة اب- موظف رسمي , جامعة اب

القرار الذي يجب ان اتخذه كمدير شركة , التحقيق مع المختصين عن تلك المراحل التي مررة هذا المنتج الى النهاية, ثم اتخذ الاجراء المناسب بعد التحقيق

حسين عاشور ابراهيم
من قبل حسين عاشور ابراهيم , Quality Engineer , he Arab Valves Company

اوك يا بشمهندس كلامك الى حد ما مظبوط بس متنساش ان مراحل الجودة تقريبا بتكون وحدة ولو اختلفت بتختلف حسب طبيعة العمل

وعشان تعمل تقييم لمراحل الجودة  هتحدد انهو مرحلة من المراحل (لازم يكون في خرائط ودليل للجودة)

mohamed etman
من قبل mohamed etman , telesales , pharma overseas

اعادة تقييم مراحل الجودة وتعديلها ان وجد بها خطأ