ما هوا افضل معالج INTL or AMD ؟

تم إضافة السؤال من قبل علاء محمد سيف الشيبة , E marketing and Graphics design manager , Bin Sultan Group
تاريخ النشر: 2013/06/10
ahmed عمر هاشم
من قبل ahmed عمر هاشم , مبيعات الشركات , اسما تكنولوجى للتجاره والتوكيلات

اولا كل معالج لة مميزاتة وعيوبة INTL مثلا عيبها انة لو توقفت المروحة الخاصة بة يسخن جدا لدرجة انة يفصل الجهاز وميزتة تكنولوجيا I Famely  AMD العيب فيها سمعتا القديمة التى جعلتها تتوقف اما ميزياها كثيرة جدا وانا افضل amd مع انى من مستخدمى انتل