ما افضل عمل متاح لكل خريج يريد ان يبحث عن ذاته ليحقق نجاح علي حسب مهارته ؟

اقصد اي عمل يسهل معرفة الجوانب الشخصية والعملية خاصة الجامعيين الذي يقبلون بكليات لا يرغبون العمل بتخصصهم ويريدون البحث في اي عمل اخر يحبونه

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud soilman , مساعد اداري + مسوق+خدمة عملاء , شركة
تاريخ النشر: 2014/01/24

انا احبذ التجربة

و العمل باكثر من مجال حتي يتعرف اكثر علي ميوله و يكتشف نقاط قوته و ضعفه

مرسي احمد مرسي العريني
من قبل مرسي احمد مرسي العريني , مدير مشروع إنشائي , ابناء سليمان القضيبي للمقاولات

في العمل الذي يناسب قدراته ويحقق هدفه ولا ينسي انه متعلم لان سوف يحتاج للشهادة

في حياته تذكيه وتقومه وخصوصا وهو خريج جديد قبل أن يغرق في عمل لن ينجح فيه

وتمر بيه الأيام بدون هدف

محمد صالح بن جحلان
من قبل محمد صالح بن جحلان , إدارة العلاقات الحكومية والميناء , مؤسسة إنجاز الفنار للمقاولات والتشغيل والصيانة

علية باختيار العمل المناسب لقدراته

زهير موسى رشيد بكر
من قبل زهير موسى رشيد بكر , استشاري علاقات عامة , خاص

الدراسة شئ والواقع العملي شئ اخر فهو مجبر على العمل بتخصصه الجامعي في سوق العمل لذا لابد من العمل بمجال دراسته واخذ الخبرة لضمان التطور والوصول الى رتبة في عمله

Labeeb Ali Mohammed Shaher
من قبل Labeeb Ali Mohammed Shaher , مدير التدريب والتوظيف / مدرب أول , مؤسسة اليمن للتدريب بهدف التوظيف

الاعمال التطوعية هي المتاحة له  فمنها يكتسب ويصقل مهارات ويكتسب خبرات

تهانى حمدان جبارة
من قبل تهانى حمدان جبارة , سكرتيرة , توكيلات ود الحسين التجارية

لابد له أن يحصر نفسه فى مجال تخصصه ولا يقبل بسواه لأن تقدمه فى هذه الحالة وتطوير مهاراته العملية سيكون أسرع وأضمن

azzeddine souilem
من قبل azzeddine souilem , pipfitter/piping , شركات وطنية

عليه العمل علا تطوير ذاته

Alaa El-din Abdel Rahman Mostafa
من قبل Alaa El-din Abdel Rahman Mostafa , computer & network technical support , ميديونت

والله الموضوع ده مهم جدا عشان بالاخص فمصر الجامعى دخل كلية غير ميوله ويتخرج يشتغل فغير تخصصه يعنى العملية بقت سلطة عالاخر

ده بقى المتعلم فمنلومش على اللى مكملش تعليمه عشان كده محدش فاهم حاجة انا اخدتها من اصيرها واشتغلت فميولى وركنت الشهادة على جنب عالاقل بحب وبفهم وبطور شغلى وراضى عنن نفسى وبحس انى باعمل حاجة وربنا يوفق الجميع