ماهي ادوات المدير المالي الناجح؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed hassan ahmed , مدير مالي , مطاعم شينج يانج -وشركات اخري متعددة
تاريخ النشر: 2013/12/23
Ramadan Sayed
من قبل Ramadan Sayed , Financial Manager , Alhoda Company for educational services

اهم اداة لاي مدير مالي ناجح هي الرؤية الصحيحة اللي بتيجي من خلال Cash flow اللي بيعرفك الموقف المالي للشركة الحالي والمستقبلي اللي من خلاله تقدر تاخد قرارت صح تخص تطوير الأداء للموقف المالي للشركة

osama abbas
من قبل osama abbas , محلل مالي , USAID” United States Agency for International Development .

1 ـاسلوب القواب والعقاب

2/ القدره علي تكوين فريق عملمبني علي اساس اهداف وشحصيه العاملين