مطالب بتركيبات حسب مواصفات ومقايس محددة تقلل من ربحك فهل تعمل حسب المطلوب ام توجد حلول قريبة من المطلوب باقل تكلفة دون علم الجهة صاحبة المشروع ؟

تم إضافة السؤال من قبل ابوبكر امام احمد ابوالعلا , CEO , شركة نبض الاعمال المحدودة
تاريخ النشر: 2013/12/05
ashraf ماهر ابو الريش جاد معوض
من قبل ashraf ماهر ابو الريش جاد معوض , فني ستلايت والاجهزه الرقميه , جميع المجالات

تعمل حسب المطلوب (كان مره في يوم نحس بدون شغل اتصل بيا واحد غلبان وانا عارف انو مش حيدفع حاجه وللعلم كان ساكن بعيد اوي توكلت علي الله ورحت وصلحت وخلصت ؟؟؟حكمه ربنا واحد شفني نازل طلب مني صيانه ؟؟هههههه  اليوم ده روحت في جيبي360جنيه