هل انشاء مطعم للمؤكولات البحرية فقط ينجح ام لابد من ان يكون المطعم بة كل شيئ مع العلم انة اذا اختص يكون افضل؟

تم إضافة السؤال من قبل السيداسماعيل ابراهيم شحاتة لطيف , خبير تجارى ومسؤال بيع وتسويق واخصائى العقارات والاراضى بيع شراء صيانة , الشرقية لتجارة الاراضى والعقارات
تاريخ النشر: 2013/12/03
Alaa Ahmed El sayed Ahmed Essmael
من قبل Alaa Ahmed El sayed Ahmed Essmael , Restaurant General Manager , Spinoza

يعد مطعم السمك من المطاعم القوية المطلوبه من العملاء في كل بلدان العالم

السيداسماعيل ابراهيم شحاتة لطيف
من قبل السيداسماعيل ابراهيم شحاتة لطيف , خبير تجارى ومسؤال بيع وتسويق واخصائى العقارات والاراضى بيع شراء صيانة , الشرقية لتجارة الاراضى والعقارات

اذا اختص المطعم يكون افضل ومبدع فى مجال واحد ويكسب حب الناس والمصدقة فى الخدمة لانة متخصص

sabri nada
من قبل sabri nada , مدير مالي , شركة نهر الغذاءومطاعم بيت المأكولات الايرانية

التخصص مهم لان مش ممكن تستطيع ان ترضي جميع الازواق وفي الغالب اذا اردة ان تاكل اسماك ستسئل علي مطاعم الاسماك

بالطبع اخى الكريم التخصص احسن وافضل مع الاهتمام بالجودة والخدمة

hisham amin
من قبل hisham amin , مراقب جوده خرسانات سابقه الصب بريكاست , بن لادن السعوديه

اعتقد ان كان المكانمختص بيكون افضل على اساسى التميز فى ما نعرفه

safwat Abd elkareem
من قبل safwat Abd elkareem , sales and marketing manager , Zahrat alwadi Agriculture

اخي الكريم

التخصص معنه التميز و الاحتراف