How many users can LTE-A base station serve ?

في نظام LTE-A كم العدد الأقصى للمستخدمين التي يمكن للمحطة أن تخدمهم ؟

تم إضافة السؤال من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)
تاريخ النشر: 2013/11/29
Sunil Kumar
من قبل Sunil Kumar , Practice Director-5G Core, ORAN and Telco Security , Wipro Limted

In Idle mode it can be300~400 ..

sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

It depends on the capacity demands by each user. and is related to the services being in used by subscribers.