كيف تقوم بعمل شبكه كامله بواسطة فيرتشوال بوكس لتسهيل دراسة الشبكات ودمج انظمة ويندوز ولينوكس ؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/11/14
noha moustafa
من قبل noha moustafa

انك بعد اما تسطب الفيرشوال بوكس تقوم بعمل فيرشوال ماشين عن طريق الضغط علي نيو من الفيرشوال ماشين و بعد ذلك تكتب اسم الفيرشول ماشين زي ما انت عايز و بعد كده تحدد السيز بتاع الميموري الي عايزه للفيرشوال ماشين و بعد كده بتختار use an existing virtual hard drive file و يكون معاك البرنامج بتاع اللينوكس الي انت عايز تستخدمه و عارف مكانه فين عندك على الجهاز و بعد كده تعمل create بس و بكده انت عملت فيرشوال ماشين جديده تقدر انك تشتغل بيها على اللينوكس و هيكون موجود عندك برده الويندوز تقدر تشتغل عليه