ماهى مخاطر العمل داخل الاماكن المغلقة؟

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Safwat Mohammed , شئون إداريه , مجموعة طلعت مصطفى
تاريخ النشر: 2023/07/02
Taha hamdani
من قبل Taha hamdani , Regional EHS Specialist , Johnson Controls Arabia

Most common hazards a person might face in confiend space is the working environment such as Oxyegen Deficiency and or Toxic Atmosphere.

Other than this low visibility due to insufficant lighting and Heat.

These are Hazards that i am briefly mentioning, definitely there are more.