اهداف اعداد بيان تدفق الاموال ؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdelfattah mohamed hassan Abdelhafez , مدير عام ببنك القاهرة بالمعاش حاليا , بنك القاهرة - المركز الرئيسي
تاريخ النشر: 2023/06/24
WAN AZDI WAN OMAR
من قبل WAN AZDI WAN OMAR , RAIL OPERATION CONTROL CENTER , PRASARANA MALAYSIA BERHAD

The primary objective of cash flow statement is to provide useful information about cash flows of an enterprise during a particular period under various heads, i.e. operating, investing and financing activities.