عندى معالج كان شغال كويس ودلوقتى مش عاوز يقراء على البورده وجربت بروسيسور تانى اقل اشتغل عادى مع العلم اني جربته على بورده تانيه اشغل؟

لما بشغل الجهاز مفيش حاجه بتظهر على الشاشه ولما جربت البروسيور على بورده تانيه اشتغل عادى

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Mohamed aud allah Mohamed , مشرف مبيعات عملاء , فلوكيجر
تاريخ النشر: 2022/12/17
Elhassan Mohammed Abozaid
من قبل Elhassan Mohammed Abozaid , Electricity and PLC Maintenance Supervisor , شركة الجبس الوطنية السعودية

اولا يجب فصل الجاهز وفك مروحة التبريد من علي المعالج ثم تشغيل الجهاز وتضع اصبعك علي المعالج لو سخن يبقي يلزم التغير لو سليم يبقي يجب النظر في تنظيفة جيدا ثم تضع معجون التبريد ثم النظر الي مروحة التبريد لو فيها اي خلل يلزم التغير الاهم التنظيف الجيد والحرص عند تركيب المعالج لعدم اتلافه