انواع المصروفات في النشاط الصناعي؟

السلام عليكم

تحية طيبة وبعد

سؤالي بخصوص المصروفات وانواعها في النشاط الصناعي (مصنع مواد غذائيه)

مثلا مصاريف المواصلات الخاصة بشراء قطع غيار للمصنع او مصاريف الضيافة - او مصاريف الابحاث - مصاريف تصليح الكمبيوتر الطابعات - وشراء العدد الصغيره (بنس مفتيح مفكات) ومصاريف الاجتمعات الخارجيه (كفية-مطعم) ومصاريف التليفون  والكهرباء والمياة والدفاتر الخاصة بالبيع والمرتبات والي اخره .

ملحوظة (الشركة لا تتبع اينظام محاسبي  وانا محاسب حديث )

وشكرا جزيلا

تم إضافة السؤال من قبل sayed abdelllah sayed zuki , محاسب موردين , حجازي للاستيراد والتصدير
تاريخ النشر: 2020/12/03
Amjad Alnoor osman
من قبل Amjad Alnoor osman , محاسب مالي , محالج محجوب اولاد

مصروفات تسويقيه ومصروفات بيعية كل مايصرف العمليه البيعية او تسويقية ومصروفات المباشرة ص/ غ/ الصناعية.....الخ

eslam tawfik
من قبل eslam tawfik , مدير مالى , الدوليه لوجستيك

مصاريف تسويقية وبيعية كل المصاريف التى يتم صرفها لبيع وتسويق المواد الغذائية قطع الغيار والإصلاح والصيانة وشراء عدد مواد ومهمات ومصاريف الأبحاث و..... مصروفات عمومية وإدارية وتدرج تحتها أجور ورواتب الإدارة ومياه وجوال ومياه وكهرباء وطابعات و......