ماهى طرق التسويق وانواعها ومدى تأثير كل طريقه على حجم المبيعات فى السوق؟

تم إضافة السؤال من قبل Heba Abdelaziz , سكرتاريه تنفيذية , صفا مصر
تاريخ النشر: 2020/07/11
Heba Abdelaziz
من قبل Heba Abdelaziz , سكرتاريه تنفيذية , صفا مصر

 طرق التسويق منها المباشر مع الجمهور ومنها الالكترونى وكل منها له مميزات وعيوب لكن النتيجة فى حجم المبيعات فى السوق بتختلف لان البيع عن طريق السوشيال ميديا بتكون اسرع اما التعامل المباشر مع الجمهور بيبقى استهداف فئة معينة وفى مناطق معينة وبتختلف فى الأسعار من منطقه لأخرى وبتختلف فى نتيجة المبيعات وبيكون أبطأ فى النتيجة