صباح الخير للجميع عندى سؤال انا خريج تجارة قسم محاسبه هل من الافضل لمجالى وشهادتى اخد كورس CMA ولا CPA ؟

هدفى هو الوصول لشركات كبيرة وافضل

تم إضافة السؤال من قبل Nader Jakoub , محاسب , بايتس اند بيتس
تاريخ النشر: 2019/12/11
Mohamed Elhadidi
من قبل Mohamed Elhadidi , senior sales executive , Etisalat Misr

الاتنين كويسين بس انا بفضل cma واهم انك تكون مركز ف وظيفه معينه تقدم عليها بشهاده دي

زمالة المحاسب المالي المعتمد مناسبة لك وذلك لأن تخصصك محاسبة