انا خريج تجاره قسم محاسبه ولدى خدمه عسكريه اريد نصائح وخطوات صحيحه من اجل الحصول على وظيفه ممكنه من خلالها بالانطلاق للحياه المهنيه؟ بعد الخدمه؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/11/25
abdelaziz allam
من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م

مكتب محاسة من بعده ال سنه حتتيحلك الفرصه لتكمل محاسب قانوني او انك تنتقل بسهوله لشركة بخبره سنه او انك تسافر وربنا يوفقك والتطوير اول باول