ما هو القرار الافضل لخرجين تجارة قسم محاسبة الى لسة مش عندهم خبرة هو العمل فى مكتب محاسب قانونى براتب قليل ام العمل فى شركة براتب جيد؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed gamal mohamd alnabawy Gamal , الدولية الامريكية لتدريب المحاسبين , مكتب مراجع حساباتهانى خيرى
تاريخ النشر: 2018/07/18
مصطفى محمود صابر
من قبل مصطفى محمود صابر , Senior Accountant , nahdet misr for environmental services

القرار الافضل هو البدء في تعلم المحاسبة سواء في شركة او مكتب محاسبة لان في مكاتب للاسف مش بتعلم حاجة فمن وجهة نظري انك تشتغل و تبدء تفكر في كورس اكاديمي زي CMA