أنا خريج تجارة السنة دي ومحتار أحضر mba او cma ؟ وهل لو حضرت mba في جامعة في مصر وحبيت اسافر هيبقا معترف بيها وايه مجالات العمل المرتبطة بكل منهم

تم إضافة السؤال من قبل MoStafa AbDel-HaLim , Microsoft Dynamics NAV Consultant , Dynamics link
تاريخ النشر: 2019/08/15
ahmed omar
من قبل ahmed omar , محاسب عام , مؤسسة اريخ الخليج للمقاولات والنقل العام

cma من الشهادات المهمة عمليا وعلميا

علميا انها تتضمن اجزاء كتير في مجال المحاسبة وبداية الاستعداد الى المراجعة

عمليا انها معترف بها داخل البلدان العربية