هل سوق العمل سوف يكون صعباً لخريج تجارة بنقدير عام جيد ؟

هل صعب لخريج تجارة بتقدير جيد ان يجد وظيفة بنكية

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Gamal AL NOBY , JUNIOR ACCOUNTANT , National Ready Mix Concrete
تاريخ النشر: 2019/05/29
Mai Khairy
من قبل Mai Khairy

من وجهة نظري ان التقدير مش مقياس لاختبار المتقدم للعمل.... ممكن يكون خبرته عمليا اعلي

MOHAMMED ELATTAR
من قبل MOHAMMED ELATTAR , مدير مالي , TAZWEED FOR AGRICULTURE CROPS

لا يوجد شيء صعب

ولكن الوظائف البنكية قليلة وتحتاج لواسطة اكثر من احتياجها لتقدير وخبرة وخلافه

mohamed hossam
من قبل mohamed hossam , Access Services Assistant , BHAA ALDIENE

التقدير مش مقياس أساسي للعمل فيه مهارات تانية كتير لازم تتوافر في المتقدم للوظيفة