شركة بها4شركاءبراس مال بالتساوي وفي مرة 3 شركاء هيوزعو جزء من الربح وهيستثمرو الباقي الشريك الرابع عايز ارباحه كاملة فازاي هيتم توزيع الارباح بعدكدة؟

تم إضافة السؤال من قبل Ali Mohamed Abd-Elhamid , محاسب عام , المصرية الدولية لتصنيع وطباعة المنتجات البلاستيكية
تاريخ النشر: 2019/07/14
احمد منسي
من قبل احمد منسي , فني انتاج , انترمنت للخدمات الهندسيه

سيتم رفع حصة الثلاثه في المساهمه بالشركه بالنسبه التي يتم زيادة رأس المال وسيكون حصة الرابع ثابته