ما متوسط سرعة الاصدارات الجديدة لسيارات الهايبرد؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Sameer , Sales Director , Instant Access Company For Sales And Trading Of Construction Equipment
تاريخ النشر: 2019/02/28
Abdelrahman Elshegary
من قبل Abdelrahman Elshegary , Call Center Agent , Raya Contact Center

تقدر تحسبها بأنك تجمع الاصدارات وتشوف الفرق بين كل اصدار والتاني قد ايه وتجمع المدد دي وتقسمهم علي عدهم هيطلعلك متوسط الاصدارات انا محسبتهاش لأني مش ملم بالمجال للأسف

حسام حسن علي
من قبل حسام حسن علي , مجال المبيعات وفن التسويق , الناغي اخوان وكيل بروكتل اند جامبل

136 كم بالساعة نطام حقن الوقود الوزن الاجمالى 1774.9 كغم

اضن ان متوسطة سرعة الإصدارات الجديدة السيارات الهايبرد هو 50%