هل تجيد التعامل مع العملاء بشكل جيد؟هل تجيد التحكم في غضبك امام العملاء والموظفين؟كيف ذلك؟

تم إضافة السؤال من قبل rshad hamed , مسؤول علاقات عامة , مستشفى الاهدل التخصصي
تاريخ النشر: 2013/10/26
Mohamed Elazby
من قبل Mohamed Elazby , Mining Training Administrator , Centamin

انا عن نفسى بالنسبالى كانت كل مكالمه زى منافسه بالنسبالى ولازم افوز فيها حتى لو العميل خلانى فى قمه غضبى المهم ان انا يكون نفسى اطول لما اسمع العميل واعرف اخليه بثق فيا  انى اقدر احل مشكلته مهما كانت

hassan abd elfattah mohamed sayed
من قبل hassan abd elfattah mohamed sayed , محاسب , ال مسفر للمقاولات العامه

اجل التحكم فى الغضب

Ahmed EL Sawy Mohamed EL Sawy Salman  SALMAN
من قبل Ahmed EL Sawy Mohamed EL Sawy Salman SALMAN , مدير إدارى , مستشفى امان

العميل هو انا ... فى نشاط آخر ، ولو طبقنا قاعدة حب لأخيك ماتحب لنفسك .. يبقى أى موضوع حايتحل ببساطة ، اما بالنسبة للموظفين ، لابد من وضع قاعدة هامة جدا أمام العين ، وهى أن خلافات العمل ليست ولايمكن وممنوع تتحول لخلافات شخصية ، وبالتالى سيظل الهدوء .. فى أغلب الأحيان .. سيد الموقف

Abdulmajeed Al-Attas
من قبل Abdulmajeed Al-Attas , Accounting , GULF FRANCHISE COMPANY LIMITED

اخلاقك تعكس لك انطباع امام الاخرين فرغم الضغوط الناتجة من الزبائن و كل ما يحدث معك في العمل لابد لك من متنفس خلال ٢٤ ساعه فترة تقضيها مع نفسك لابد من وسيلة تفضي لك الراحه و السكينة تذكر تلك الذكريات الجميلة في ايام الامس استمع لما يخاجل شعورك لاتغضب لاتنفعل فردة الفعل بشدة قد تأثر على صحتك لذى تنفس بعمق و اعلم بان هناك اشخاص غيرك يشقون من أجل لقمه تسد جوعهم أعلم بأنك تعيش في خير مهما قست عليك الدنيا

اناس الشيخ النجار
من قبل اناس الشيخ النجار , upline , Qnet

القوة والثقة هي اول وسيلة وامتصاص الغضب له دور كبير وذلك عن طريق تغيير الحالة الجسدية والتركيز على الاشياء الايجابية ،

والصدق مع العميل له دور كبير ....