انا صاحب سيبر 25 سنة متزوج وكنت عايز اعمل تأمين على نفسي ينفع يبقا ليا تامين ولو ينفع كنت عايز أعرف نظام الشرايح اللى ممكن اعملها وتفاصلها كاملة؟

تم إضافة السؤال من قبل اسلام ابوزيد
تاريخ النشر: 2018/09/07
ايمن محمد عاطف محمد
من قبل ايمن محمد عاطف محمد , Director of the control and regulation unit , ACOLID

يمكنك عمل تامين لدى التامينات الاجتماعية بصفتك صاحب عمل بشرط ان يكون لديك عامل معين بالشركة المملوكة لك حتى ا فتح ملف لتلك الشركة لدى التأمينات الاجتماعية ويتم سداد تامينات عن ذلك العامل وفق قانون التأمينات الاجتماعية وسداد اقساط التأمين عنك كونك صاحب العمل