كيف يمكن تشخيص محرك الديزل من حرارة العادم ?؟

تم إضافة السؤال من قبل omar alsamaei , مهندس ميكانيكي (عام) , الطاقه العربيه
تاريخ النشر: 2018/07/30
Abdonaser mhmed hmued الربيعي
من قبل Abdonaser mhmed hmued الربيعي , هندسه ميكانيكيه , ورشة العقربي

تكون المشكلة في عدم احتراق الوقود بالكامل فيحترق الباقي في الشكمان وترتفع درجة الحرارةأو سنتر المكينة رايح فيفتح صمام العادم في شوط القدرة مما يظهر في الشكمان على شكل حرارة مرتفعة

mohamed shehata
من قبل mohamed shehata , Senior field engineer , Alkhorayef for sale and repair oil production equipments

عند ارتفاع درجه الحرارة فان لون جكمان العادم يحمر وده دليل علي وجود تسييل وقود في احدي الرشاشات او عدم ظبط التاكيهات او التربو به مشكله او تسريب هواء وبناء علي الموديل يتم تحديد المشكلة