في مقابلة شخصية سألوني لو رحت لتاجر في خط سيرك وقلك عايز عايز بضاعة بس هتعدي بعد ساعتين تاخد الفلوس ايه موقفك؟

تم إضافة السؤال من قبل أحمد محمود
تاريخ النشر: 2018/04/19
Salah Aldden Alfar
من قبل Salah Aldden Alfar , Mechanical engineer - discipline head , Engineer Badiaa Doghbag office

قبل التعامل مع هذا التاجر يتوجب علي معرفة المعلومات عن هذا التاجر ومظى مصداقيته بالتعامل مع الاخرين واما بالنسبة لي اخب ان يدفع الفلوس بعد احضار البضاعة مباشرة لانه اذا بدأ باعطائي وعد بانه سيدفع بعد ساعتين او حتى ساعة اعتبره شيء غير جظي وغير صحيح.