وفقاً لمتطلبات سوق العمل، هل تخصص هندسة البرمجيات مطلوب؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2018/04/10
Mohamed Hosny Abdl hamid Ali Lashin
من قبل Mohamed Hosny Abdl hamid Ali Lashin , IT Help Desk - Online Marketing Manager , Honey Well

بالتاكيد المتخصص له الافضلية فى عمليه التسويق فما اجمل ان تمتلك المهارة اللازمة للتسويق بالاضافة لتخصصك فى مجال المنتج المسوق له

amna elwan
من قبل amna elwan

ايوه طبعا مطلوب ومااجمل انك تضيف مهاره اخرى فى مجال تخصصك

سيكون مطلوبة حسب موقع سوق العمل الاكثر طلبا للتخصص لان المتخصصين في هذا المجال سيحضون بفرص عمل بكل سهولة

mahmoud nafea
من قبل mahmoud nafea , صاحب مكتب دعاية واعلان وتصميمات وصيانة كومبيوتر , فرسان

من المؤكد انهم فى حاجه للبرامج المساعده فى عمل الموازنات والميزانيات وفى التسويق وفى عمل الأحصائيات

عبدالله صبحي عمر علي
من قبل عبدالله صبحي عمر علي , Software Engineer , CS

التخصص مطلوب وبشكل كبير جدا وهيكون عليه طلب كبير كمان خلال السنوات القادمه لان  اي شركه قائمه لابد من مهندسي البرمجيات  ولذلك تخصص هندسه البرمجه متاحا وموجود وله طلب  ولكن الاهم من كدا ان يكون الشخص نفسه مؤهل لهذا التخصص

Khaled El-sayed
من قبل Khaled El-sayed , مندوب مبيعات , ديفارت لاب

اه لو علي مطلوب فهو اكتر حاجة مطلوبة في الدنيا

عطيه يحيى
من قبل عطيه يحيى , محري خرائط , مكتب هندسي

بعد التحيه اولا الرزق من عند الله ثانيا يعتبر مجال الهندسه البرمجيات يمكن من خلاله العمل في صيانة الاجهز و دخلها جيد

IBRAHIM BOUYAHYAOUI
من قبل IBRAHIM BOUYAHYAOUI , متدرب , مكتبة الاجيال

نعم تخصص هندسة البرمجيات مطلوب بحكم الطفرة المعلوماتية العالمية

Mohammed Abdallah Almohib Nemir
من قبل Mohammed Abdallah Almohib Nemir , Fiber Optic LAB Engineer and Project Handler , UL

طالما البرمجيات موجودة فتخصص هندسة البرمجيات مطلوب

Rakan AlShammari
من قبل Rakan AlShammari , Operating and Maintenance Engineer , Gulf Salt Company

نعم مطلوب, و بحلول عام 2020 سيكون الطلب عالي جداً على هذا التخصص.