اعمل ايه لو اتأخر مرتب شهر مارس مثلا إلى ما بعد منتصف أبريل؟ وخصوصا إن مدير الشركة بيقول الشركة بتخسر بقالها سنين ومفيش كاش وده فعلا حقيقى؟؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Mosbah , Senior Accountant , Scomi Oiltools Egypt
تاريخ النشر: 2018/03/22
Hassan Adel
من قبل Hassan Adel , Human Resources Manager , ابن سينا

طبقا للقانون والعقد المبرم بينك وبين صاحب العمل فانه يجب علي صاحب العمل اعطاء الموظف راتبه في نهاية كل شهر واذا لم يتم هذا يجوز للعمل التوجه الي مكتب العمل المختص وهو سيخاطب صاحب العمل  بصفة رسمية لانه لايوجد ما يمنع صاحب العمل من اعطاء الموظف اجرة في نهاية الشهر حتي ولو كان بيخسر