What is the salary of the hr administration manager and the of the carton manufacturing ؟ plant?

للاهمية

ارجوا معرفة مرتب مدير الموارد البشرية والتشغلية او الخدمية

يلم بكافة الموارد البشرية وايضا معه الادارة الخدمية او( التشغلية) معا لمصنع كرتون

فما هو راتبه بالسوق الان؟

تم إضافة السؤال من قبل أحمد القاضى , مدير تشغيل , مطعم
تاريخ النشر: 2018/03/18
Mahmoud Hafez
من قبل Mahmoud Hafez , talent acquisition manager , SIGMA IT

Depends on many factors such as (Manpower capacity - HR Manager's Experience - etc..) but the average salary maybe between 10000 - 12000 EGP