ماهي الخطوات الرائعة للتطور في تخصص مطور واجهة الويب الامامية ؟ وشكرا

تم إضافة السؤال من قبل aissa chaabane
تاريخ النشر: 2018/01/15
Abdallah Samir
من قبل Abdallah Samir , Front end web developer , Tiec

عشان تبقي مصمم ويب محترف لابد وان تتقن اللغات الاتيه

  • html,html5 دول هتعمل بيهم محتوي الصفحه
  • css,css3 لتنسيق الصفحه مثل الخلفيات والالوان وهكذا
  • javascript,jquery عشان تعمل صفحات ديناميكيه ومتفاعله مع المستخدم
  • bootstrap عشان تعمل موقع يشتغل ع الكمبيوتر والموبايل والتابلت بمعني ان يكون متجاوب مع جميع الشاشات

بعد كده اكيد هتقدر تصمم مواقع عالميه بس اهم حاجه الاستمرار والمتابعه والتطبيق ع ماتعلمته وتوظيف كل شئ تعلمته والصبر اولا