برأيك، هل يرتبط نجاح الشركة بنجاح قسم خدمة العملاء أم المبيعات؟ لماذا؟

تم إضافة السؤال من قبل Salam Assi , Customer Service Officer , Etihad Bank
تاريخ النشر: 2017/12/12
Eman Elbehbeh
من قبل Eman Elbehbeh

أعتقد نجاح الشركة مرتبط أكثر بقسم خدمة العملاء وده لأن لو العميل راضى عن الخدمة فى الشركة فهيكون هو نفسه مبيعات وبيجيب عملاء جدد - لكن لو عكسنا الوضع وكان قسم المبيعات ممتاز فأنا هاجى أتعامل معاكم أول مرة عادى لكن لما أتصدم إن خدمة العملاء غير جيدة مش هرجع لكم تانى وهحذر أى حد من التعامل معاكم