ثلاجة كريازي موديل E550N/2 كانت شغالة كويس جدا و فجأة الثلاجة من تحت مش بتبرد و الفريزر بقي يبرد و مبيجمدش عايزة اعرف المشكلة في ايه بالظبط و حلها؟

تم إضافة السؤال من قبل kholoud Gado Gado
تاريخ النشر: 2017/09/08
mohamed eissa
من قبل mohamed eissa , Deputy Financial Controller , Egyptian Canning Company... Americana

لكى لا اضيع الوقت اذهب فورا الى المتخصص لكى يدلنى على المشكلة والحل ....