سبحان الله نتخرج بتقدير ايا كان مقبول او امتياز .. تتقدم لوظيفة يطلبون منك خبرات ! طب منين الخبرة وانا ما اشتغلت ! السؤال .. هنعمل امتى ؟

تم إضافة السؤال من قبل اسماعيل مجدى محمد elhendawy , Technical engineer , Exceed
تاريخ النشر: 2017/07/20
Abdelhamid Mamdouh
من قبل Abdelhamid Mamdouh , Office Manager , Sentro Design & Programming

المشكلة ان الخريجين يقدمون للعمل بالشركات الكبرى لسمعتها ولكنهم لو فكروا لبضع دفائق سيعرفون ان الشركة الكبرى تحافظ على مستواها بتوظيف اصحاب الخبرات وكلما كانت الشركة كبرى كانت سنوات الخبرة المطلوبة اعلى