During what part of Procurement Management process does procurement negotiations happened?

A. Plan Procurements

B. Administer Procurements

C. Conduct Procurements

D. Close Procurements

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/06/17
Sattar Abdulkarim  Mohamed
من قبل Sattar Abdulkarim Mohamed , Country Sales Director , Ideal Technical Solutions

The correct answer is Option C - Conduct Procurements.

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Agreed with Option C

With greetings and appreciation