According to PMBOK, project management processes are organized into following order of process groups:

<p><strong>A. Initiating, planning, executing, monitoring, and closing </strong></p> <p><strong>B. Designing, developing, testing, and implementing </strong></p> <p><strong>C .Initiating, designing, planning, executing, controlling, and closing </strong></p> <p><strong>D. Initiating, planning, executing, monitoring and controlling, and closing</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society
تاريخ النشر: 2015/01/10
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Option (D) >>>>>>>>>>  Initiating, planning, executing, monitoring and controlling, and closing

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Yes the correct answer is.........................

>>>>>>>>>>>>>D. Initiating, planning, executing, monitoring and controlling, and closing

Option D which covers all steps in Project Management Process.

Initiating --> Planning --->  Executing --> Monitoring --> Controlling ---> Closing

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

It must be (D)

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

The correct answer is:

D. Initiating, planning, executing, monitoring and controlling, and closing

RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Senior MEP Projects Manager , Trinity Engineering Services L.L.C.

As per Option "D", which covers everything

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

My answer is choice  D...