Which project management process groups takes maximum time and resource in a project?

A. planning

B. initiation

C. execution

D. closing

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/09/11
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: C

Explanation:

Execution project management process groups takes maximum time and resource in a project. For project execution you need most of the resources and time.