During what part of Procurement Management process does procurement negotiations happened?

A. Plan Procurements

B. Administer Procurements

C. Conduct Procurements

D. Close Procurements

Answer: C

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/07/15
Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

C. Conduct Procurements............

Islam Alqasaby
من قبل Islam Alqasaby , Senior electrical engineer , Meinhardt

C. Conduct procurement ....

Ksenija Kancelak
من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)

My opinion is that the answer is C

Sattar Abdulkarim  Mohamed
من قبل Sattar Abdulkarim Mohamed , Country Sales Director , Ideal Technical Solutions

Thanks for your invitation. Option C. Conduct Procurement.

Terrence Walmsley
من قبل Terrence Walmsley , Owner , The Awesome Group of Companies

At the tender draft and receipt of initial responses. This of course is relative to the type and nature of the transaction.