ما هى اوجه استخدامات المطاط الصناعى الجديده فى الحياه وهل يمكن ان تحل محل خامات اخرى مثل الخشب مثلا؟

تم إضافة السؤال من قبل hazem shaaban , Group G. Manager , El Helal
تاريخ النشر: 2013/10/07
MOHAMMAD ALHADEDE
من قبل MOHAMMAD ALHADEDE , مهندس صناعات بتروكيميائية , معمل كونيكو لإنتاج الغاز

تستخدم نشارة الخشب مع مادة البي في سي اللدنة لتشكيل الواح PVC

Navid Bokhari
من قبل Navid Bokhari , Technical Director , Mechanico

Well, Rubber can not replace wood, a wood is a wood and no one can replace it. Rubber ,if pure is made from trees, and trees are made up of wood.There is no connection between WOOD and RUBBER, and both can not replace each other.