هبدا مشروع ارض هنشتريها مساهمين واحد منهم ب 300000 جنية دفع المساهم منهم 200000 جنية كقيمة ارض و 100000 الباقى قيمة مبنى كيفية التسجيل؟

كيفية تسجيل حساب المساهم فى القيود

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Khalaf , محاسب مالي , شركة اولاد عبد القوى
تاريخ النشر: 2017/03/14
FARES AHMMED SHARF AL-AKHALI
من قبل FARES AHMMED SHARF AL-AKHALI , محاسب قانوني معتمد , فارس الأكحلي محاسب قانوني معتمد

200000 من ح/ الاصول الثابتة ـ اراضي

100000 من ح/ الاصول الثابتة ـ مباني

300000 الى ح/ رأس المال

اثبات تقديم حصة المساهم .... في رأس المال.

Ahmed Khalaf
من قبل Ahmed Khalaf , محاسب مالي , شركة اولاد عبد القوى

بعد اذن حضرتك

انا اشتريت الارض دى ب يبقى من ح/ الاصول الثابتة - ارض     الى ح / الخزنة

عند شراء الاسم مع العلم ان هتدفع على اقساط بعد استخراج تصريح البناء

القيد كدة بردوا

من ح/ الاصول الثابتة ـ اراضي

من ح/ الاصول الثابتة ـ مباني

الى ح/ رأس المال

اثبات تقديم حصة المساهم .... في رأس المال.

مع العلم انى اشتريت الارض و هبنيها بعد كدة وحدات تمام