هل فى مجال للعمل كمصممة ازياء من خلال النت فقط ؟وازاى

تم إضافة السؤال من قبل Eman Rashid , مشرف جود , تاون تيم
تاريخ النشر: 2017/03/12
mohamed hasssan ali maharik
من قبل mohamed hasssan ali maharik , Business Development ( recruitment,sales and marketing field , AL Zidan Recruitment

تصميم الازياء جزء من حاجه  كبيره لو انتى عندك بروفايل على لينكد ان  ابداى كبرى النتورك بتاعتك مع الناس الديكورست  و الناس الديزاينر لان الديكور فى داخلى و فى خارجى يعنى تصيمم الملابس لافلام او مسارح او  قاعات  بيبقى جزء منه  غير االازياء لوحدها و ممكن تنزلى شغلك و حيتصلوا لانه موقع بروفشنال فى مصر كلها و مفيش فيه ناس فيك اصلا محدش يعرفه كتير و يتعامل فيه

 لو انتى عندك التصميمات الجاهزه ابداى على الفيس بصفحه و تتفقى مع محلات  مستوى ب علشان تقدرى تنافسى  و تبقى بالقطعه او بالشكل  الحساب

يعنى الموضوع  تسويقيا انك تدورى تبيعى شغلك و نفسك وتصاميمك و حيجيلك الشغل من البيت بعد كده يعنى  ابداى بالبحث و النشر فى لنكد ان اهم حاجه و ربنا يوفق الجميع  ان شاء الله