امين مخزن في مستودع اعذيه لو في حاجه مده صلاحيه انتهت ايه العمل فيها لو تم تسليم العصائر للمندوب وتلفت منه ف الطريق وعايز يرجعه المستودع، ما العمل؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد احمد , Store Keeper أمين مخزن , العريان لمستلزمات المعامل
تاريخ النشر: 2017/01/03
ahmed Alfasili
من قبل ahmed Alfasili , شريك اعمال موارد بشرية , ncnc

على حسب سياسة الشركة

واما ان كان سؤالك عن من المسؤول عن هذا الخطأ ؟ فمن وجهة نظري ان الخطأ يقع على امين المستودع