انا حاصل علي بكالريوس اداره اعمال من احدي المعاهد الخاصه وعايز اغير تخصصي الى محاسب ايه اللى ممكن ادرسه عشان اغير التخصص؟

تم إضافة السؤال من قبل ahmed elwan , مأمور ضرائب , مصلحه الضرائب المصريه
تاريخ النشر: 2016/11/12
Mohamed Elbadry Elbadry
من قبل Mohamed Elbadry Elbadry , General Manager of Financial and Administrative , UNION OF PRODUCERS & EXPORTERS OF HORTICULTURAL CROPS

شوف كلية التخصص فيها من سنة رابعة و قدم فيها هيشيلوا المواد اللى درستها كلها و هتاخد مواد رابعة بس و ممكن يكون معاهم مادة أو مادتين من سنوات سابقة