We recently took over the assignment for a project. The project charter has been developed. What is an appropriate next step for us?

A. Develop the risk register.B. Develop the project milestone schedule.C. Develop management plans.D. Get approval for the project management plan.

تم إضافة السؤال من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/12
hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

option B

Thanks for invitation

Abdul Rehman
من قبل Abdul Rehman , Electrical Engineer , Tamdeed Projects

Thank you for the invitation. My answer is option B

محمد داود محمد محسن
من قبل محمد داود محمد محسن , رئيس قسم مالي / رئيس قسم تدقيق داخلي / رئيس قسم حسابات / رئيس قسم محاسبة تكاليف , امانة عمان الكبرى

: We can not imagine that we give up our project without work study and analysis of the project and without

 the development of project management policies and what is to be achieved from these projects  goals

Desired