A Schedule Management Plan is developed in which of the following knowledge areas?

 A. Project Time Management B. Project Scope Management C. Develop Project Management Plan D. Project Cost Management

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/01/24
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: CExplanation: A Schedule Management Plan is developed as part of "Develop Project Management Plan"