ماهي اقل متطلبات تنزيل ويندوز 7 علي جهاز جديد

تم إضافة السؤال من قبل mohamed mustafa mohamed abrahim , System Administrator , Abdul Aziz Saleh Al-Rashed
تاريخ النشر: 2013/05/05
Ahmed El abd
من قبل Ahmed El abd , Network Security Engineer , Alzafer Group

1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit) 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit) DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver

mohamed hamed mohamed
من قبل mohamed hamed mohamed , medical rep , galaxy

لو فهمت السؤال صح يبقي فيه اصدار اسمه  home basic  ده كويس للاستخام البسيط