هل يجوز لخريج كلية تربية نوعية قسم حاسب آلى العمل فى الشبكات و هل تكفى شهادة سيسكو للعمل فى الشبكات أم لابد من مؤهل مناسب؟

تم إضافة السؤال من قبل hassan mohammed
تاريخ النشر: 2016/05/06
Adam Ahmed
من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance

بسم الله الرحمن الرحيم

كان معايا اثناء دراسة سي سي ان ايه خريج كلية زراعه

الرزق يحب الخفيه

المهم تكون بتحب تتعلم

الشبكات جميله بس احترافها مش سهل

وانت خريج حاسب الي وفي بداية الطريق لو معاك فلوس تتعلم كل ما يخص الحاسب اتعلم

لو معكش فلوس عندك الانترنت واليوتيوب واسئل في مواقع زي بيت ممكن يسهل عليك الطريق

شكرا على الدعوة وأتفق مع الأستاذ عمر

Bassam Ali Mohammed Al-mamari
من قبل Bassam Ali Mohammed Al-mamari , مساعد الرصد والتقييم , برودحي سيستمز

ليس شرطا ان تكون متخصص حاسب الي لكي تدرس شبكات

لكنه شرطا ان يكون لك صفاء ذهني وتفرغ وقتي ومادة لتساعد على الاستمرار في الوصول الى ماتريد..

Omar Shammakh
من قبل Omar Shammakh , IT Manager , Vibes Offices

قسم الشبكات قسم كبير و رائع و مهما كان تخصصك لازم تكون في نية و حب لهذا المجال و ما يهم عدد الشهادات الي معاك بقدر ما يهم الخبرة و التجربة المتكررة لأنه قسم الشبكات عملي جدا

Ghada Eweda
من قبل Ghada Eweda , Medical sales hospital representative , Pfizer pharmaceutical Plc.

أنصح بإستشارة المختصين في هذا المجال.

مها شرف
من قبل مها شرف , معلمة لغة عربية , وزارة التربية السورية

شكراً للدعوة اترك الإجابة للمختصين بذلك. ...

AHMED MAHMOUD
من قبل AHMED MAHMOUD , IT , الافضليه للسيارات

عادي جدا انا خريج تربيه نوعيه قسم  تكنولوجيا وي احترفت الشبكات ccna &mcitp&A+ تقدر تحترفها لو حابب المجال

Mushreq Abdulmajeed
من قبل Mushreq Abdulmajeed , Senior Project Supervisor , Lagoon Spring Company

اعتذر لعدم الاختصاص