ايه راي حضراتكم فى العمل فى مكتب محاسبه ؟ ايه هى الفتره الى اكون فيها محاسب خبره و لو اتعرص عليا شغل فى شركه محاسب و اسيب المكتب بس انا ماعنديش الخبره ؟ ارجو الافاده.

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Atia , Treasury Supervisor , Fawry for banking and payment technology services
تاريخ النشر: 2016/05/01
Alaa zaki
من قبل Alaa zaki , مدير مالى , جسمي والعصفور لمقاولات البناء

تشتغل كثيرا فى مختلف الانشطة .. المدة ترجع لحضرتك ... شكرا للدعوة

Mohamed matar
من قبل Mohamed matar , Finance Manager , ASG Group

الفتره الى اكون فيها محاسب خبره ترجع لمدي استيعابك للاشياء وفهمها وتطبيقها بطريقة صحيحة

شغل فى شركه محاسب وتسيب المكتب بس انا ماعنديش الخبره ترجع ليك ومستوي الشركة والمقارنه مع اي منهم يمكنك اكتساب الخبرة المكتب ام الشركة

محمد عرفه محمد رضوان
من قبل محمد عرفه محمد رضوان , رئيس حسابات , شركة أبراج العرب للبناء والتعمير

حسب مدى استيعابك بس من المفترض 3 سنوات حتى تكون جمعت بخبره كبيره وعمل اكثر من ميزانيه وتعاملت مع انواع الشركات والضرائب ........ الخ

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

متوقفة على مدى قدرتك ومرونتك بالتعلم الفعلي واكتساب الخبرة في اكثر من مجال بنفس تخصصك

Ali Mohammed
من قبل Ali Mohammed

شكرا للدعوة

يرجع الأمر الى قدرة الشخص وما يحمل من علم ومعرفة وخبرة عملية  .. ومدى قدرته على فهم العمل واتباع التعلميات وتحمل المسؤلية الملقاة على عاتقه .

تحياتي