طبعا كل انسان عنده طموح ونفسه يعتبر افضل موظف يعمل بكل جهد واحترام لكن هل كل موظف عنده زمه وامانه فى العمل لو كان مال صاحب العمل سايب ؟ ارجو الرد بجد

انا عن نفسى اتعرض ادامى اسباب كتيرة تخليك تشتغل بضعف وعدم اجتهاد من الراتب ومنها المعامله ومنها المرونه فى العمل لكن طول ماحنا حطين ربنا ادامنا فى كل عمل والله ما راح يكون فى اى ضغوطات  .

تم إضافة السؤال من قبل momen mostafa abdul rahman elsharkawy , محاسب ومراجع , مؤسسة طلال العليمي
تاريخ النشر: 2015/11/02
عبله zezo
من قبل عبله zezo , ادارة بيوتى سنتر , فندق سوليمار شركس بيه

طبعا المبادئ مابتتغيرش والناس معادن لكن الواقع

الناس مش زى بعضها والنوايا مختلفه

حرص ولا تخون

هناك مثل يقول

(المال السايب بيعلم السرقه)

بمعنى اذا كان صاحب العمل غير مهتم بماله

فكيف الموظف ان يهتم بمال غيره؟؟؟

انتا لا تستطيع ان تفهم نوايا البشر

لكنك تستطيع ان تحرص على مالك

memo shark
من قبل memo shark

اه ممكن ان الواحد يفضل عنده زمه وامانه

بس فى مشكله لو الراتب اتاخر لو المعامله سيئه هل هيلجا لطرق غير مشروع علشان يلبى احتياجاته وسعتها هل هيحلل اللى بيعمله

صدقنى دى مقدرش حد فينا يقولها لانه متحطش فى وضع يسمح بكدا

لكن لو انا اتحطيت فى وضع زى كدا ممكن الجاه وممكن لا حسب رغبتى الشديده

ما هي القيمة المضافة لفريق العمل في المنظمة