في مقابلة التوظيف: هل أنت راض على نوعية عملك و النتائج التي تحصلت عليها خلال كل هذه السنوات مقارنة مع مؤهلاتك و قدراتك الشخصية؟ بماذا ستجيب وبكل صدق ؟

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2016/04/10
Kareem Essam
من قبل Kareem Essam , محاسب اول , شركة الانجاز للتجارة والمقاولات

الحمد لله من عدل الله سبحانه وتعالى مفيش حد بيتعب فى شىء الا وربنا بيجازيه ويعطيله وكل م الانسان يتعب ويطور من حاله تلقائى ربنا بييسر وبيتنقل مكان افضل من ماهو فيه